Welkom op Healing
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

 
 
  

  

 

 

 

              Mijn Forum
    
Tweelingvlam healing en herverbinding

Jullie zielecontracten hebben te maken met healing en afsluiting, loslaten van karma uit vorige levens via vergeving. Als je je engageert naar een ervaring toe die als doel heeft om healing te brengen dan zal dat zijn met iemand met wie je een sterke zielsverbinding hebt. Op dit moment wordt dit beleefd met weelingvlamrelaties, zielen met wie je ooit incarneerde en van wie je daarna afgescheiden werd in het begin der tijden, en met wie je in vele levens hebt geprobeerd om je terug te verenigen. Op ene bepaald moment nam je allebei andere wegen en nu heb je de keuze gemaakt om je opnieuw te verbinden om samen te zijn ofwel om verder een andere weg te nemen.

Jullie zijn besteld om opnieuw samen te komen in deze tijd maar hetgeen elk van jullie beslist bepaalt of jullie samen blijven of of er een definitieve scheiding komt.Elke ziel kiest het pad voor diens weg naar het Licht. Sommigen kiezen de kortere weg, anderen kiezen een veel langere. Met jullie tweelingvlam is jullie zielsverlangen misschien om healing te brengen en je opnieuw te verbinden, maar je kan misschien een verschillende keuze maken. In elk leven bereid je je voor op werdervereniging en uiteindelijke healing maar een van beide neemt dan een andere weg. Zo beloof he om het later opnieuw te proberen, in een later leven. Hun helende reis is niet af en vraagt nog meer levens, meer ervaringen en meer kansen om healing en wederverbinding te aanvaarden.

Misschien herinneren jullie je levens waar je deze kans aangeboden hebben om op zielsniveau opnieuw te verbinden. Jullie emotioneel geheugen roept opnieuw de pijn en ontgoocheling op en de hoop dat het anders zal zijn in het volgende leven. Je grijpt elke kans om samen te zijn omdat je hoopt op de emotionele vervulling die je op menselijk niveau zoekt, en ook op een wederverbinding die je op zielsniveau zoekt. Terwijl je gelooft dat je tweelingvlam de enige is die dit soort healing kan brengen, bevind je je op een nieuwe vibratie en kan je een nieuwe tweelingvlam uitnodigen om je reis met je te delen, terwijl je dan de andere loslaat zodat die zijn eigen pad kan volgen.

Je hebt vele levens gehad met je tweelingvlammen, en elk ervan had kansen tot hereniging. In elk van deze reizen beloof je elkaar om de cyclus rond te maken maar dat betekent niet dat je je terug zal verenigen en samen verdergaan. Als je je vibratie optilt ben je op een nieuw pad naar het Licht en naar heel zijn. Je tweelingvlam zal je misschien vergezellen, maar misschien ook niet. Je kan alle emotionele en spirituele heelheid in jezelf vinden, en zo nieuwe zielecontracten creëren met een tweelingvlam die met jouw vibratie past.

Schenk jezelf het geschenk van healing en afsluiting, sta anderen toe om hun helende reis zelf af te maken en sta jezelf toe om de vreugde en de vervulling die je verlangt te vinden met iemand die echt en van in zijn hart deze reis met jou wil maken.

 

Bron: Nieuwetijdskind

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl